Finaste julklappen

Har inte skrivit på nästan hela månaden men orkar inte skriva just nu. Hade dock tänkt lägga upp bilder från igår men varken photoshop eller datorn vill vara min vän just nu. Insåg dessutom nu att det är helt annorlunda att sitta vid datorn med långa naglar och naglarna vill fastna under tangenterna hela tiden. Men men det var jag själv som gjorde förlänging så kan inte skylla på nån annan.
Nu känner jag att jag inte skriver om det som jag skulle skriva som till exempel bilden. Bilden är ett fint armband som jag fick i julklapp. Man kan sätta fast berlocker på det och jag fick tre stycken berlocker plus att imorgon (senare idag tekniskt sett) så ska jag nog köpa mig en liten gullig berlock som ser ut som en kamera. Föresten ignorera hur konstig min hand ser ut på bilden...
Men nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp imorgon.

Första veckan i december

Tisdagen var ingen bra dag. Förutom på kvällen när jag och Sanna åt på laggen och senare träffade jag några vänner och fick skratta mycket.
Onsdagen var mycket bättre. Var på iksu hela dagen. Var jätte trött och satt och kittlade massa i bussen till stan och vi fjantade oss hela tiden. Sen på iksu så var vi i gymmet först sen for vi på ett yoga liknande pass (tror det hette body balance). Dock så trodde vi att det skulle vara skönt och avslappnande men det var ganska jobbigt och svårt men roligt. Sen har vi inte göra så mycket mer än att äta, bada lite, basta och fixa oss. Innan vi var på bussen tillbaka till Lilja där det blev ännu mera skratt.
På kvällen så följde jag med Ylva, Birk och Jossan på bio och såg Hunger games catching fire. Jag hade stora förhoppningar på filmen men tycker ändå att den var bättre än vad jag var beredd på. 
I torsdags så hämtade vi några av möblerna till mitt rum i lägenheten så flyttade in då. Och igår så hade vi tjejkväll + jonte och var på Perrongen på rocka billy kväll och hade det jätte roligt. *Idag ska jag inte göra något särskilt förutom att försöka orka tvätta kläder och plugga lite.
Känns som att december kommer bli en riktigt bra månad ändå.

Vackra Britta

Två av bilderna som jag tog på Britta igår kväll.

Idag har varit en jobbig dag men ändå ganska okej antar jag. Har skrikit på folk. Fått snö på mig. Halkat massa. Varit på väg att gråta och lite annat sånt.
Men det positiva är att jag har fått lägenhets nyckeln och dessutom köpte jag en tv bänk (second hand ofc) så Birk och Ylva var snälla och hjälpte mig med en spegel och bänken till lägenheten. Sen ska jag försöka fixa dit möblerna i veckan också.
Passade även på att äta ute ikväll, pizza dejt med Ylva på tre kronor satt ganska bra så här på en jobbig men okej måndag. Nu ska jag försöka sova så jag tar mig till skolan imorrn.